Declaratia mea
Tab

Declaratia mea

O alta viziune in imobiliare

Gasirea locuintei visate sau a terenului pe care se va construi aceasta, cautarea spatiului potrivit pentru dezvoltarea afacerilor dar si vanzarea unei proprietati , primirea unei evaluari corecte de pret pentru ea , sunt proiecte importante din viata noastra. Suntem onorati sa va fim parteneri in aceste proiecte si sa va ajutam ca ele sa devina realitate.

x Inchide

Arka Blue

O alta viziune in imobiliare


Gasirea locuintei visate sau a terenului pe care se va construi aceasta, cautarea spatiului potrivit pentru dezvoltarea afacerilor dar si vanzarea unei proprietati , primirea unei evaluari corecte de pret pentru ea , sunt proiecte importante din viata noastra. Suntem onorati sa va fim parteneri in aceste proiecte si sa va ajutam ca ele sa devina realitate.

  • Dedicare

  • Promptitudine

  • Creativitate

  • Seriozitate

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.arkablue.ro, denumit in continuare ArkaBlue.ro, este Arka Blue Services S.R.L.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Arka Blue Services isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare" din subsolul site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

Site-ul www.arkablue.ro este proprietatea Arka Blue Services, o societate inregistrata in Romania. Arka Blue Services este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14103/2008 cu Codul Unic de Inregistrare R024357273.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului ArkaBlue.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Arka Blue Services si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Arka Blue Services a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site
Arka Blue Services garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul ArkaBlue.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Arka Blue Services fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru servicii imobiliare
Serviciile imobiliare (inchirieri/vanzari de imobile) sunt oferite in limita ofertelor diponibile.

Toate tranzactiile efectuate pentru inchirierea/vanzarea de locuinte, vor avea la baza contractul si anexele corespunzatoare intre Arka Blue Services-beneficiar, cu toate stipulatiile mentionate in anexe.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile caselor de pe site-ul www.arkablue.ro, nu contin T.V.A./comisioane/alte taxe. Preturile sunt preturi de promovare, pretul de tranzactionare fiind obtinut prin negociere.

5. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul ArkaBlue.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Arka Blue Services nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Arka Blue Services nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ArkaBlue.ro.